Facebook og Julekalender er ute av sync. Det som høyst sannsynlig har skjedd er at referansen mellom Julekalender og Facebook har blitt slettet inne i admin for din Julekalender.

Gå til Facebook > Innstillinger > Rediger Side. Scroll ned til julekalender og ekspander raden ved å klikke på innstillinger. Fjern julekalender ved å skru den av.

Gå tilbake til administrasjon for din Julekalender (https://app.julekalender.no) og installer på nytt gjennom Publiser > Facebook > Installer på Facebook.