Gå til Facebook > Innstillinger > Generelt. Hvis Aldersgrenser er satt til noe annet enn 13+ er det dette som er problemet.

Gå til Facebook > Innstillinger > Generelt og sett alderbegrensning til "Alle (13+)".

Gå tilbake til julekalenderen (https://app.julekalender.no) og installer på Facebook på nytt gjennom Publiser > Facebook > Installer Facebook app.

Etter at Julekalender er vellykket installert kan aldersbegrensning settes tilbake!