Gå til Facebook > Innstillinger > Generelt. Hvis Restriksjoner for land er satt til noe annet enn "Siden vises for alle" er det dette som er problemet.

Fjern restriksjonene for land slik at siden vises for alle.

Gå tilbake til administrasjonen av din julekalender (https://app.julekalender.no) og installer den på nytt ved å klikke på Publiser > Facebook > Installer på Facebook.

Etter at Julekalender er vellykket installert kan restriksjon for land settes tilbake!