Hvordan bør du legge julekalender på Facebook?

Velger du å ha julekalenderen direkte på Facebook vil dette øke engasjementet og skaffe flere følgere til din Facebookside. Alt er gjort klart slik at du raskt kan få kalenderen opp og stå på Facebook.

Når du har valgt design og lagt inn spørsmål og svar i julekalenderen, trykker du på Publiser. Nå blir du automatisk omdirigert til Facebook, og det er bare å velge hvilken underside du ønsker at julekalenderen skal ligge på.

Obs! Husk at du må være admin for din Facebookside, og logget inn når du installerer.

Hver enkelt luke kan også deles på Facebook. Slik kan deltakerne enkelt dele det de syns er en kul premie eller et morsomt spørsmål med sine Facebookvenner. Har man da valgt at deltakere må like siden din for å delta, øker man raskt antall likes. Og siden mer enn 50% av all aktivitet på sosiale medier kommer fra mobile enheter, har vi sørget for at julekalenderen fungerer optimalt på mobil og nettbrett.

Hvorfor bør julekalenderen ligge på Facebook?

• De som bruker Facebook aktivt er ofte innom siden sin hver dag, og du kan lett gjøre dem oppmerksomme på julekalenderen
  • De som allerede liker Facebooksiden din vil se kalenderen og delta
  • Når noen liker Facebooksiden din vil vennene deres se dette i sin nyhetsfeed og forhåpentligvis bli med de også