Ja, det kan du. Ta kontakt med oss for å få det aktivert. Delingslenken settes under Innstillinger > Sosiale medier > Egendefinert delingslenke.

Vi gjør oppmerksom på at dette vil overstyre standard funksjonalitet når det gjelder deling i sosiale medier og tips en venn.

Fant du svaret?