Vil du gjøre nyhetsbrevet mer personlig? Nå kan du flette inn informasjon som navn, adresse, kundenummer osv i ditt nyhetsbrev. Alt du trenger å gjøre er å legge inn et kodeord som vi kaller flettekode.

Du kan for eksempel skrive:

Hei [NAME ] Velkommen til januarutgaven av vårt nyhetsbrev. Denne måneden har vi knalltilbud på påskeegg. Legg inn ditt kundenummer: [EXTRA1] når du handler hos oss og få 25% rabatt.

Når du så sender ut nyhetsbrevet vil systemet automatisk flette inn navnet og kundenummeret til mottakeren. Standard flettekoder som fornavn, etternavn, adresse og e-post finnes allerede. Du kan også aktivere inntil 10 ekstrafelt som du kan bruke til det du ønsker som f. eks kundenummer, rabattkoder, webadresser osv. Du aktiverer ekstrafeltene under Min konto.

NB: Husk at alle flettekoder er i store bokstaver og må stå mellom klammer [ ].

Her er alle flettekodene du kan benytte:

[FNAME] = Fornavn
[LNAME] = Etternavn
[NAME] = Fornavn og etternavn
[EMAIL] = E-postadresse
[FIRM] = Firmanavn
[ADDRESS] = Adresse
[ZIP] = Post nummer
[CITY] = By
[PHONE] = Telefon
[MOBILE] = Mobil
[AGE] = Alder
[GENDER] = Kjønn
[EXTRA1] = Du velger selv
[EXTRA2] = Du velger selv
[EXTRA3] = Du velger selv
[EXTRA4] = Du velger selv
[EXTRA5] = Du velger selv
[EXTRA6] = Du velger selv
[EXTRA7] = Du velger selv
[EXTRA8] = Du velger selv
[EXTRA9] = Du velger selv
[EXTRA10] = Du velger selv
[EXTRA11] = Du velger selv
[EXTRA12] = Du velger selv
[EXTRA13] = Du velger selv
[EXTRA14] = Du velger selv
[EXTRA15] = Du velger selv

[unsubscribe_link] = Legges i en lenke for å gi brukeren mulighet til å melde seg av
[profile_link] = Lenke til mottaker sin profilside